Palvelumme Tampere ja Pirkanmaa


Putkiremontit, lämmitysratkaisut sekä aurinkoenergia Tampereen ja koko Pirkanmaan seudulla

Yrityksemme kasvun myötä laajennamme toimintaamme myös muualle Suomeen! Nyt tarjoamme palveluitamme myös koko Pirkanmaan alueella, kuten Tampereella, Ylöjärvellä, Pirkkalassa sekä Nokialla.

Teknikomi tarjoaa omakotitalojen, taloyhtiöiden ja kiinteistöjen putkiremontit, lämmitysratkaisut sekä aurinkoenergiatoteutukset laadukkaasti, aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Meiltä saat käyttövesi- ja lämmitysverkkosaneeraukset, lämmönlähteet maalämmöstä ilma-vesilämpöpumppuihin, sekä aurinkopaneelit katollesi asennettuna. Kaikki kokonaisvaltaisena avaimet käteen -toteutuksena suunnittelusta työn luovutukseen saakka.

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari -asennusliike

Meiltä saat Bosch lämpöpumput asennettuna 6 vuoden takuulla. Lue lisää!

Teknikomi Oy on sertifioitu Bosch Lämpömestari

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Meiltä saat aina henkilökohtaisen palvelun ja ammattitaitoisen tekijän, oli kyseessä sitten oikean lämmitysmuodon valinta, tai käyttövesilinjan uusiminen.

Kysy, pyydä tarjous, tai tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Lämpöverkko-, käyttövesi- ja lämmitysremonttien yhteydessä saat meiltä pyydettäessä maksuttoman kartoituksen kohteessa. Teemme kartoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan arvion remontin todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.