Lämpöverkkoremontti

Aurinko­energia


Ole edelläkävijä ja hanki puhdasta ja loppumatonta sähköä ilmaiseksi auringosta – Teknikomilta helposti avaimet käteen -palveluna

Aurinkosähkö on taatusti puhdasta energiaa

Ekologisen aurinkoenergian hyödyntäminen aurinkosähkö­paneeleilla on nykyään helposti mahdollista myös kuluttajille.

Teknikomi Oy asentaa vaivattomasti katollesi aurinkovoimalan ja pääset huoletta nauttimaan auringon tuottamasta täysin puhtaasta energiasta.

Käytämme asentamissamme järjestelmissä vain laadukkaita saksalaisia aurinkopaneeleita ja inverttereitä. Tuottotakuu aina 25 vuotta.

Hyödynnä loppumaton energia ja säästä selvää rahaa

Aurinkopaneelien hyödyntäminen energianlähteenä on monelle tuttua esimerkiksi kesämökeiltä, mutta ne sopivat erittäin hyvin myös talon tai vaikkapa maatilan lisäenergianlähteeksi nykyisten sähköjärjestelmien tukena tuottamaan käyttösähköä.

Erillisiä käyttökustannuksia aurinkoenergian käyttämisestä ei kerry, joten säästöä sähkölaskussa syntyy lähes poikkeuksetta. Katolle asennettavat aurinkoenergia­paneelit eivät vaadi erityisempää huolenpitoa ja ne kestävät Suomen vaihtelevat sääolot ja lumiset talvet loistavasti.

Meiltä saat aurinkopaneelit asennettuna avaimet käteen -kokonaisuutena Oulun seudulla ja koko Pohjois-Suomessa. Pyydä tarjous tai kysy lisää, autamme mielellämme!

Aurinkoenergia

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjousta aurinkosähkö­järjestelmästä

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.

  Muista myös kotitalousvähennys


  Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
  Lue lisää verohallinnon sivulta.

  Aurinkosähkö­järjestelmät
  suurempiin kohteisiin

  Meiltä saat laadukkaat aurinkoenergiatoteutukset myös suurempiin kohteisiin; maatiloille, kauppoihin, taloyhtiöihin, sekä muihin kiinteistöihin.

  Skaalautuvan järjestelmän ansiosta aurinkopaneelitoteutuksesta saadaan aina oikein mitoitettu ja kohteeseen kuin kohteeseen sopiva ratkaisu. Myös järjestelmän laajentaminen on helppoa!

  Katso esimerkkejä toteuttamistamme aurinkopaneelien asennuskohteista

  Asennamme aurinkosähköjärjestelmät avaimet käteen -toteutuksena nopeasti Oulun seudulla ja koko Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella!