LVI-työt


Teknikomi tekee kaikki kodin ja kiinteistöjen LVI-palvelut jämptisti ja ammattitaidolla kokonaisvaltaisena palveluna

Me Teknikomilla pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen ratkaisun kun tarvitset LVI-työllesi ammattitekijää. Teemme LVI-asennukset saneeraus- sekä uudiskohteisiin tuntityönä tai urakointina tarpeen mukaan.

Kysy tarjousta laajemmasta urakkakokonaisuudesta!

LVI-asennukset, huollot ja korjaukset

Meiltä saat kaikki kotien, taloyhtiöiden ja kiinteistöjen LVI-asennukset, huolto- sekä korjauspalvelut. Olipa kyseessä hanan, suihkun, wc-istuimen tai muiden vesikalusteiden asennus, termostaatin vaihto tai kiertovesipumpun asentaminen, meiltä löydät työlle ammattitaitoisen tekijän.

Käyttövesisaneerauksien yhteydessä on monesti järkevää vaihtaa myös vesihanat, suihkusekoittajat, lavuaarit ym. vesikalusteet uusiin – meiltä saat kokonaisvaltaisen ja kattavan tarjouksen koko paketista!

Putkiasennukset

Vuotaako putki? Siirtyykö vesipiste remontin myötä? Etsitkö asentajaa uudisrakennuksen käyttövesilinjalle? Teemme kaikenlaiset putkiasennukset, putkisaneeraukset sekä huoltotyöt vankalla kokemuksella.

Putkiremontit

Toteutamme kokonaisvaltaisesti omakotitalojen ja kiinteistöjen käyttövesiputki- sekä lämpöverkkoremontit Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella. Tutustu lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

Käyttövesisaneeraus

Lämpöverkkoremontti

Lämmitysratkaisut

Teknikomi on palveleva ammattilaisesti lämmitysasioissa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella. Meiltä saat niin maalämpö- ja ilmavesilämpöratkaisut, kuin ilmalämpöpumput ja lattialämmitysverkon asennuksen.

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari -asennusliike – meiltä saat asiantuntevan ammattipalvelun ja Bosch-lämpöpumput 6 vuoden takuulla.

Lämmitysratkaisut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja tilaa LVI-työllesi tekijä

Meiltä saat aina henkilökohtaisen palvelun ja ammattitaitoisen tekijän

Pääasiallinen toimialue LVI-palveluillemme on Oulun seutu ja Pohjois-Pohjanmaan sekä Kainuun alue. Isommat urakat tarvittaessa kauempanakin.

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.