BOSCH Lämpö­mestari


Hanki lämpöpumppusi BOSCH-ammattilaiselta 6 vuoden takuulla – Teknikomi on koko Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sekä Etelä-Lapin sertifioitu lämpömestari

Teknikomi on sertifioitu BOSCH Lämpömestari

Hanki lämpöpumppusi luotettavasti ammattilaiselta

Teknikomi Oy on sertifioitu BOSCH Lämpömestari asennusliike. BOSCH Lämpömestarit ovat tarkkaan valittuja ammattilaisia ja he ovat käyneet läpi perusteellisen jälleenmyynnin koulutus­ohjelman Boschin tuotteista, mitoituksesta sekä asennustavoista.

Meiltä saat laadukkaasti ja luotettavasti, aikataulussa toimitettuna ja asennettuna BOSCH ilma-vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput sekä maalämpöpumput.

Bosch lämpöpumput Teknikomilta

Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Kun ostat ja asennutat uuden lämpöpumppusi Bosch Lämpömestarilla, saat mukaan erinomaisen lisän: kuuden vuoden takuun. Näiden kuuden vuoden aikana lämpöpumpullasi on täydellinen turva. Ei henkilökohtaista riskiä, vakuutusta tai siihen liittyvää arvonalenemisesta koituvaa vähennystä!

Sertifioitu Bosch Lämpömestari

Sertifioitu Bosch Lämpömestari

Teknikomi on vuoden 2018 Bosch-onnistuja!

Olimme Vuoden 2017 Bosch-onnistuja

Tunnustus saatiin merkittävästä myynnin kasvusta, todella vähäisestä reklamaatioiden määrästä ja erinomaisesta asennuksesta maalämpö ja ilma-vesilämpö puolella.

Kehitämme osaamistamme ja toimintaamme jatkuvasti ja haluamme olla palveleva asiantuntijasi kaikissa lämpöasioissa ja Bosch-lämpötuotteiden myynnissä sekä asennuksissa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai pyydä tarjousta Bosch lämpöpumpusta

Järjestämme myös esittelytilaisuuksia ja olemme mukana alan messuilla ympäri vuoden – seuraa tiedottamista somessa ja sivustollamme ja piipahda juttusille kun saavumme lähistölle!