Ilma-vesilämpö

ilma-vesi­lämpö


Lopeta paleleminen ja nappaa ilmainen lämpöenergia talteen ulkoilmasta – ilmavesilämpöpumput luotettavasti ja nopeasti Teknikomilta

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen vaihtoehto lämmitykseen

Ilma-vesilämpöpumppu, vesi-ilmalämpöpumppu, lyhennettynä VILP, on turvallinen ja helppo valinta kodin lämmitysratkaisuksi. Ilma-vesilämpöpumpun toiminta on periaatteeltaan sama kuin ilmalämpöpumpulla, mutta toisin kuin ilmaläpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu siirtää ulkoilmasta otetun lämmön veteen, joka johdetaan sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen.

Ilma-vesilämpöpumppu on hyvä ja kustannustehokas vaihtoehto useimpiin omakotitaloihin päälämmönlähteeksi tai vanhan rinnalle hybridinä, ja se riittää usein myös kattamaan koko lämpimän käyttöveden tarpeet. VILP on oiva valinta myös silloin, jos maalämmön tarvitsemaa lämpökaivoa ei ole mahdollista porata.

Ilma-vesilämpöpumpun asennus on suhteellisen nopea ja vaivaton operaatio, koska se ei vaadi energiakaivon tai maapiirin asennusta tontille.

Ilma-vesilämpöpumput Avaimet käteen -palveluna energia-asiantuntijaltasi

Teknikomi toteuttaa ilmavesilämpöpumppujen asennukset luotettavasti ja ammattitaidolla suunnittelusta toimivaksi järjestelmäksi saakka ripeästi aikataulussa pysyen.

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, joten saat meiltä ammattipalvelua Bosch-lämpöpumppujen asennuksessa ja hankinnassa. Kaikkiin Bosch-lämpöpumppuhin saat meiltä kuuden vuoden takuun! Lisäksi ilma-vesilämpöpumpuille 10 vuoden kompressoritakuu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ilma-vesilämpöratkaisuistamme! Kauttamme myös edullinen rahoitus.

Ilma-vesilämpöpumppu
Teknikomi on sertifioitu Bosch Lämpömestari
Bosch lämpöpumpuille 6 vuoden takuuu

Toteutamme ilma-vesilämpöasennukset omakotitaloihin ja kiinteistöihin
Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella avaimet käteen -palveluna.

Saneerauskohteet
Uudiskohteet

Ilma-vesilämpöpumppu

Muista myös kotitalousvähennys


Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
Lue lisää verohallinnon sivulta.

Tilaa ilmainen kartoitus ilmavesilämpö­urakasta

Saat meiltä maksuttoman kartoituskäynnin ilma-vesilämpöasioissa. Teemme kartoitus- ja mitoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan hinta-arvion toteutuksen todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta ilma-vesilämpöjärjestelmästä tai tilaa ilmainen kartoitus- ja mitoituskäynti. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ilmavesilämpöpumppuasioissa.

    MitoituskäyntiTarjouspyyntö

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.