Putki­remontti


Vaivattomat putkiremontit omakotitaloon, taloyhtiöille ja kiinteistöihin Teknikomilta

Putkiremontti on ajankohtainen asia yli 25 vuotta vanhassa talossa

Omakotitalojen käyttövesiputkien sekä lämmitysverkon putkiston keskimääräinen elinkaari on noin 25–30 vuotta. Yleensä kuparista tai raudasta valmistetut vesiputket ovat alttiita ruostumiselle ja jatkuvasta käytöstä johtuville tekijöille, kuten paineiskuille, korroosiolle, lämpölaajenemiselle tai putkien ulkopuolella kondenssivedelle. Etenkin lämmitysverkon putkistot alitistuvat kovalle rasitukselle putkistossa liikkuvan veden korkeasta lämpötilasta johtuen.

Putkien eliniän ylittäessä 25 vuotta on viimeistään aika ottaa putkien kunto lähempään tarkasteluun mahdollisen ikävän ja kalliin vesivahingon ehkäisemiseksi, sekä vesilinjan ja lämmitysverkon kunnollisen toimivuuden takia. Myös vanhojen vesiputkien vaikutus vakuutuksiin on hyvä ottaa huomioon – yli 30 vuotta vanhoista putkista aiheutunut vesivahinko voi jäädä jopa kokonaan korvaamatta.

Teknikomi toteuttaa kokonaisvaltaisesti omakotitalojen ja kiinteistöjen käyttövesiputki- sekä lämpöverkkoremontit Oulun seudulla ja koko Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella. Tutustu lisää ja tilaa ilmainen kartoitus!

Lämpöverkkoremontti
Käyttövesiremontti

Käyttövesiremontti

Käyttövesiputkien saneeraus omakotitaloon jopa 1-2 päivässä! Linjasaneeraukset taloyhtiöille ja kiinteistöihin. Pyydä tarjous tai tilaa maksuton kartoitus.

Lue lisää käyttövesisaneerauksesta

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontti

Lämmitysverkon saneeraus omakotitaloon 3-5 päivässä! Lämpöverkon uusiminen myös taloyhtiöille ja kiinteistöihin. Pyydä tarjous tai tilaa maksuton kartoitus.

Lue lisää lämpöverkkosaneerauksesta

Tilaa ilmainen kartoitus omakotitalon putkiremontista

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen putkiremontin tarpeesta ja toteutuksesta. Selvitämme putkistojen kunnon ja saat todellisen kustannusarvion putkiremontista suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta putkiremontista tai tilaa ilmainen kartoituskäynti.

    TarjouspyyntöKartoituskäynti

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.