Maalämpö

Maa­lämpö


Maasta se lämpökin ponnistaa – energiakustannuksia säästävät maalämpöjärjestelmät kokonaisvaltaisesti, luotettavasi ja nopeasti Teknikomilta

Maalämpö on ekologinen ja ehtymätön lämmönlähde

Maalämpö on erinomainen ja energiatehokas lämmitysratkaisu vesikiertoisella lämmitysjärjestelmällä varustettuun taloon. Maalämpöpumppu hyödyntää auringosta peräisin olevaa maahaan, kallioperään tai vesistöön varastoitunutta lämpöenergiaa, ja tuottaa ehtymätöntä ja uusiutuvaa energiaa niin kauan kun aurinko taivaallamme pysyy. Siirtymällä vanhasta öljy- tai sähkölämmityksestä maalämpöön voit saada jopa 70 prosentin säästön lämmityskuskuluissa!

Maalämpöpumppu kytketään olemassaolevaan vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään ja se lämmittää samalla talon sekä käyttöveden. Kesähelteillä maalämpöpumppua voi myös kätevästi käyttää asuintilojen viilennykseen.

Lämmönkeräys toteutetaan joko porakaivolla, maapiirillä tai vesistön pohjaan ankkuroitavalla keräysputkistolla. Sopiva toteutus riippuu tontin sijainnista ja ominaisuuksista. Pienehkölle tontille sopivin vaihtoehto on yleensä lämpökaivo, joka ei vaadi suurta pinta-alaa.

Maalämpöasennukset kokonaisvaltaisena Avaimet käteen -palveluna energia-asiantuntijaltasi

Teknikomi toteuttaa maalämpöpumppujen asennukset luotettavasti ja ammattitaidolla suunnittelusta toimivaksi järjestelmäksi saakka ripeästi aikataulussa pysyen.

Olemme sertifioitu Bosch Lämpömestari, joten saat meiltä ammattipalvelua Bosch-lämpöpumppujen asennuksessa ja hankinnassa. Kaikkiin Bosch-lämpöpumppuhin saat meiltä kuuden vuoden takuun! Lisäksi maalämpöpumpuille 10 vuoden kompressoritakuu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää maalämpöratkaisuistamme! Kauttamme myös edullinen rahoitus.

Maalämpö
Teknikomi on sertifioitu Bosch Lämpömestari
Bosch lämpöpumpuille 6 vuoden takuuu

Toteutamme maalämpöasennukset omakotitaloihin ja kiinteistöihin
Oulun seudulla, koko Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella avaimet käteen -palveluna.

Saneerauskohteet
Uudiskohteet

Ilma-vesilämpöpumppu

Muista myös kotitalousvähennys


Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
Lue lisää verohallinnon sivulta.

Tilaa ilmainen kartoitus maalämpö­urakasta

Saat meiltä maksuttoman kartoituskäynnin maalämpöasioissa. Teemme kartoitus- ja mitoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan hinta-arvion toteutuksen todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta maalämpöjärjestelmästä tai tilaa ilmainen kartoitus- ja mitoituskäynti. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi maalämpöpumppuasioissa.

    MitoituskäyntiTarjouspyyntö

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.