Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkko­remontti


Lisää asumismukavuutta ja tasaista lämmönluovutusta ilman huolta vanhan lämmitysverkoston kestävyydestä – kustannustehokkaasti, luotettavasti ja nopeasti avaimet käteen -palveluna Teknikomilta

Minimoi vesivahingon riski ja pienennä energiankulutusta lämpöverkkoremontilla

Vesikiertoisen patteriverkoston uusiminen tulee ajankohtaiseksi kun lämmitysverkon putkistolla on ikää 25 vuotta tai enemmän. Vesivahingon riski iäkkäässä putkistossa on jatkuvasti olemassa, eikä vahinkoa kannata jäädä odottamaan. Lämmitysputkisto altistuu lähes koko ajan kuumalle vedelle, joka rasittaa putkistoa ja altistaa helpommin ruostumiselle.

Lähes poikkeuksetta vesi- ja lämmitysputkistot kulkevat rakenteiden sisässä, eikä vuotoa pystytä aina edes havaitsemaan ennen siitä aiheutuvien suurempien ongelmien ilmaantumista. Putkiston sekä patterien uusiminen poistaa riskin ja asuminen jatkuu taas huoletta kymmeniä vuosia.

Käyttöikänsä loppuun tulleen patteriverkon toiminta voi olla muutenkin heikkoa esimerkiksi kierto-ongelmien takia – uusiminen moitteettomasti toimivaan uuteen vaikuttaa merkittävästi myös energiankulutukseen, puhumattakaan asumismukavuudesta tasaisen lämmönluovutuksen ansiosta.

Vaivaton omakotitalon lämpöverkon uusiminen muutamassa päivässä

Teknikomi toteuttaa omakotitalon lämpöverkkoremontit kokonaisvaltaisesti nopeasti ja aikataulussa ilman keskeytyksiä. Remontti kestää vain muutaman päivän ja voit asua kotona koko remontin ajan. Toimitamme remontissa syntyvät roskat ja jätteet (esim. vanhat putket ja lämpöpatterit) kierrätykseen puolestanne.

Uusi lämmitysputkisto asennetaan laadukkaalla komposiittijärjestelmällä pinta-asennuksena. Näin ollen rakennuksen rakenteita ei tarvitse avata ja lopputuloksesta tulee siisti ja se on nopea asentaa.

Putkiremontin jälkeen täytämme luovutustodistuksen, jossa eriteltynä tehdyt työt ja käytetyt materiaalit, sekä saat myös todistuksen kotitalousvähennystä varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kauttamme myös edullinen rahoitus.

Miksi lämpöverkko­remontti Teknikomilta?

 • Huoli vanhan lämpöverkon kestävyydestä ja vesivahinko­riskistä häviää
 • Tasainen lämmönluovutus talvella lisää asumismukavuutta
 • Energian kulutus voi pienentyä merkittävästi
 • Laadukkaalla komposiitti­järjestelmällä uudet putket asennetaan siististi ja huomaamattomasti pintaan
 • Remontti suoritetaan nopeasti 3-5 päivässä, ja sen aikana voi asua kotona

Toteutamme lämmitysverkon saneeraukset Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella avaimet käteen -palveluna.

Lämpöverkkoremontit myös taloyhtiöille ja muihin isoihin kiinteistöihin – ota yhteyttä!

Ilma-vesilämpöpumppu

Muista myös kotitalousvähennys


Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
Lue lisää verohallinnon sivulta.

Tilaa ilmainen kartoitus omakotitalon lämmitysputki­remontista

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen lämpöverkon uusimisesta. Teemme kartoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan arvion remontin todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta tai tilaa ilmainen kartoituskäynti. Kysy ihmeessä myös jos on mielen päällä jotain muuta lämmitysverkkoon tai pattereihin liittyvää kysyttävää.

  TarjouspyyntöKartoituskäynti

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.

  Katso esimerkkejä toteuttamistamme patteriverkkoremonteista

  Teknikomilta saat laadukkaan lämpöverkon uusimisen helposti ja huolettomana remonttina koko Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sekä Pirkanmaan alueella! Omakotitalot, rivitalot, kiinteistöt.