Lämmitysratkaisut

Lämmitys­ratkaisut


Lämmin koti kullan kallis – Kaikki lämmitysjärjestelmät ammattitaidolla Teknikomilta

Selvää säästöä lämmitys­kustannuksissa oikeanlaisella lämmitysratkaisulla

Huoleton kodin lämmitys energiaa säästävällä lämmitysjärjestelmällä on nykypäivänä olennainen osa omakotitaloasumista. Hyvä suunnittelu ja kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan lämmitysratkaisun löytäminen on tärkeä osa kokonaisuutta. Jatkuvasti kehittyvät lämmitysratkaisut ovat yhä energiatehokkaampia ja valveituneisuus energia-asioissa hyvällä tasolla.

Vanhan vesikiertoisen öljy-, puu-, tai sähkölämmityksen vaihtaminen energiatehokkaaseen ja ekologiseen maalämpöön voi tuottaa huomattavat, jopa 70% säästöt energialaskussa. Uudiskohteessa alunalkaen oikean, sijainnin ja rakennuspaikan ominaisuuksia hyvin hyödyntävän lämmitysratkaisun valitseminen antaa huoletonta asumismukavuutta ja miellyttäviä lämmityslaskuja vuosikymmeniksi.

Me Teknikomilla haluamme olla ammattitaitoinen ja ajantasalla oleva kumppanisi kaikissa kodin lämmitysasioissa.

Kokonaisvaltaiset ja vaivattomat lämmitysratkaisut Avaimet käteen -palveluna

Teknikomi toteuttaa omakotitalon lämmitysjärjestelmät ammattitaidolla alusta loppuun saakka, jotta sinä voit keskittyä huolettomaan asumiseen energiapihissä talossa!

Meiltä saat kaikki lämmitysmuodot; maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput, tai vaikka uuden halkokattilan. Vaivattomat asennukset ja lämmönlähteiden vaihdot sisältäen kaiken lämpökaivon porauksesta uudiskohteen lattialämmitysverkoston asentamiseen, niin omakotitaloihin, kuin myös taloyhtiöille ja muihin kiinteistöihin.

Teknikomi on sertifioitu Bosch Lämpömestari – Meiltä Bosch lämpöpumput ammattitaidolla kuuden vuoden takuulla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kauttamme myös edullinen rahoitus.

Bosch lämpöpumput Teknikomilta
Teknikomi on sertifioitu Bosch Lämpömestari

Kaikki lämmitysratkaisut Pohjois-Suomen, Kainuun ja Etelä-Lapin alueella

Maalämpö
Ilma-vesilämpö
Ilmalämpöpumput
Lattialämmitys

Omakotitalot
Rivitalot
Kiinteistöt

Mikä olisi paras lämmitysratkaisu minulle?

Pähkäiletkö oikean ja sopivan lämmitysmuodon valitsemista? Me osaamme auttaa sinua valitsemaan – ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun kohteeseesi sopiva ratkaisu!

Ilma-vesilämpöpumppu

Muista myös kotitalousvähennys


Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
Lue lisää verohallinnon sivulta.

Tilaa ilmainen kartoitus omakotitalon lämmitys­järjestelmästä

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen lämmitysjärjestelmän toteutuksesta. Selvitämme yhdessä sinulle sopivan lämmitysratkaisun ja saat todellisen kustannusarvion lämpöpumpusta suunnittelukäynnin jälkeen.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta lämmitysjärjestelmästä tai tilaa ilmainen kartoituskäynti. Löydämme ratkaisut kaikkiin talosi tai kiinteistösi lämmityskysymyksiin!

    TarjouspyyntöKartoituskäynti

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.