Käyttövesiremontti

Käyttövesi­remontti


Poista huoli vesivahingosta putkiremontilla – kustannustehokkaasti, luotettavasi ja nopeasti avaimet käteen -palveluna Teknikomilta

Ennaltaehkäise kalliin vesivahingon riski käyttövesiremontilla

Kun talosi käyttövesiputkien ikä ylittää 25 vuotta, on putkiremontin aika viimeistään käsillä. Käyttövesiputkien elinkaari putkien materiaalista, rakennustavasta ja alueen vedenlaadusta riippuen on noin 25 vuotta, ja tämän jälkeen mahdollisen vuodon ilmaantuminen on vain ajan kysymys. Suurimmillaan riski on 60-80-luvulla rakennetuissa omakotitaloissa, joissa vesivahinkoja sattuu myös määrällisesti eniten.

Myöskään vanhan putkiston vaikutusta vakuutusehtoihin ei kannata unohtaa – mitä vanhemmat vesiputket ovat, sitä vähemmän mahdollisen vuodon aiheuttamista kustannuksista korvataan. Yli 30 vuotta vanhoista putkista aiheutuneita vesivahinkoja ei korvata välttämättä ollenkaan.

Huoleton omakotitalon käyttövesiputkien uusiminen muutamassa päivässä

Teknikomi toteuttaa luotettavasti ja ripeästi kaikki omakotitalojen, sekä myös taloyhtiöiden ja kiinteistöjen käyttövesiremontit. Työt suoritetaan suunnitelman mukaisesti aikataulussa, siististi ja ilman keskeytyksiä.

Käytämme käyttövesilinjojen asennuksessa kestäviä komposiittiputkia, jotka asennetaan siististi pinta-asennuksina rakenteita rikkomatta. Remontissa syntyvät roskat ja jätteet (kuten vanhat putket, altaat, wc-istuimet ja hanat) toimitamme puolestanne kierrätykseen.

Putkiremontin jälkeen täytämme luovutustodistuksen, jossa eriteltynä tehdyt työt ja käytetyt materiaalit, sekä saat myös todistuksen kotitalousvähennystä varten.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kauttamme myös edullinen rahoitus.

Miksi käyttövesi­remontti Teknikomilta?

  • Huoli vanhojen käyttövesi­putkien vesivahinko­riskistä häviää
  • Komposiittijärjestelmä on hygieeninen ja nopea asentaa
  • Remontin kesto yleensä vain 1-2 päivää, ja sen aikana voit asua kotona
  • Remontin myötä talosi arvo nousee

Toteutamme käyttövesisaneeraukset Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Etelä-Lapin alueella avaimet käteen -palveluna.

Linjasaneeraukset myös taloyhtiöille ja muihin isompiin kiinteistöihin – ota yhteyttä!

Muista myös kotitalousvähennys


Yksityistalouksien on mahdollista hyödyntää 50% kotitalousvähennys tekemistämme töistä. Vähennys on enintään 2400 euroa henkilöltä vuodessa ja omavastuu 100 euroa. Puolisosi kanssa voit saada vähennystä yhteensä 4800 euroa.
Lue lisää verohallinnon sivulta.

Tilaa ilmainen kartoitus omakotitalon käyttövesi­putkiremontista

Saat meiltä maksuttoman kartoituksen käyttövesijohtojen uusimisesta. Teemme kartoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan arvion remontin todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Pyydä tarjousta tai tilaa ilmainen kartoituskäynti. Autamme mielellämme kaikissa käyttöveteen liittyvissä asioissa!

    TarjouspyyntöKartoituskäynti

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.