Luovu öljy­lämmityksestä ja hyödynnä 4000 € tuki!


Pientalojen omistajat voivat hakea ELY-keskukselta valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja sen korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Öl­jy­läm­mi­tyk­sen vaih­ta­mi­nen maa­läm­pöön tai ilma-vesilämpöön voi säästää vuo­des­sa tu­han­sia euroja – valtio myöntää nyt vaih­toon tu­ki­ra­haa

Öljylämmitysjärjestelmän korvaaminen maa- tai ilma-vesilämpöpumpulla on paitsi ympäristöteko, myös kustannustehokas vaihtoehto. Lämmitysjärjestelmien asiantuntija ja virallinen BOSCH-lämpömestarisi Teknikomi toteuttaa energiatehokkaat ja järkevät lämmitysratkaisut kaikkiin koteihin!

Pientalojen omistajat voivat nyt hakea ELY-keskukselta valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja sen korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla. Vaihtamalla kotisi lämmitysjärjestelmän uusiutuvan energian ratkaisuksi, kuten maalämpöön tai ilma-vesilämpöön, voit hakea valtion myöntämää 4000 euron tukea.

Selvää säästöä sekä ympäristö­ystävällisyyttä

Vaihtamalla vanhan öljylämmityksen esimerkiksi maalämpöön, voi lämmityskustannuksissa saada jopa 70 prosentin säästöt vuodessa, jonka lisäksi uusiutuvaa energiaa hyödyntävä maalämpö on myös ympäristöystävällinen valinta.

ELY-keskuksen myöntämän avustuksen suuruus on 4 000 euroa silloin, kun öljylämmityksestä siirrytään maalämpöpumppuun tai ilma-vesilämpöpumppuun. Tukiraha kattaa merkittävän osan asennustyön hinnasta ja itse lämpöpumpun hinta maksaa yleensä itsensä takaisin muutamassa vuodessa alentuneissa lämmityskustannuksissa.

Teknikomi toteuttaa lämmitys­järjestelmän uusimisen ammattitaidolla ja jämptisti – kysy myös maksuton kartoituskäynti!

Hakemus tuesta kannattaa laittaa ELY-keskukseen vireille heti, kun päätös öljylämmityksestä luopumisesta ja sen vaihtamisesta maa- tai ilma-vesilämpöön on tehty. Me Teknikomilla autamme oikeanlaisen lämpöpumpun valinnassa, ja suunnittelemme lämmitysremontin kanssanne alusta loppuun. Meiltä saat lämmitysjärjestelmän käyttövalmiiksi asennettuna – asennustyö kestää yleensä vain muutaman päivän.

Lämpöpumpun ja energiamuodon valintaan vaikuttavat monet asiat, kuten pannuhuoneen sijainti, asunnon koko, ikä ja asukasmäärä sekä se, minkälaisia energiatehokkuuteen liittyviä remontteja talossa on tehty esimerkiksi eristyksiin liittyen. Teknikomilta saat aina maksuttoman kartoitus- ja suunnittelukäynnin, jossa selvitämme kohteen tilanteen ja parhaan ratkaisun. Käynti ei velvoita teitä mihinkään, vaan voitte rauhassa päättää, lähdetäänkö lämmitysremontti toteuttamaan.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ilman sitoumuksia

Suunnitellaan öljylämmityksestä luopuminen ja uusi lämmitysmuoto yhdessä!

Maksuton kartoituskäynti!

Teemme kartoituskäynnin yhdessä työn tekevän asentajan kanssa, joten saat aina tarkan arvion remontin todellisista kustannuksista.

Kartoituskäynti tai tarjouksen vastaanottaminen ei sido sinua jatkotoimenpiteisiin, ja voit huoletta päättää hyväksytkö tarjouksen.

    Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla Tietosuoja ja Ehdot.